Close

Beauty gaat verder dan een mooi plaatje. Echte schoonheid zit vanbinnen. Die komt vanuit een respect voor onze aarde en ieder levend wezen. InnerBeauty Magazine gaat over woorden en beelden die inspireren en een goed gevoel geven. InnerBeauty Magazine keert terug naar de essentie. Het raakt wat we allen gemeen hebben. Een verlangen om een te zijn, liefde te voelen. Een verlangen om onze echte schoonheid te onthullen.

In woord

In 2010 heeft Marit Heemskerk www.wiewathaar.nl opgericht, een inspiratie platform voor haar & beauty, en daar werkt ze nog steeds met veel passie voor. Maar ze wilde meer … ze voelde een noodzaak om contact te maken met haar innerlijke zelf. InnerBeauty Magazine gaat over haar persoonlijke reis naar innerlijke schoonheid. Je kunt de wereld rondreizen, maar echt geluk, ware liefde, kan alleen thuis worden gevonden, in jezelf. Marit deelt haar reis naar huis met verhalen, beelden en gedachten.

De verhalen zijn ingedeeld in 4 categorieën:

  1. Human – interviews met mooie & bijzondere mensen
  2. Essence – verhalen over de zoektocht naar inner peace
  3. Thought – ideeën, meningen, gedeeld vanuit het hart
  4. Food – zorg voor jezelf, voeding voor lichaam, haar & huid

Niet alle verhalen zijn in het Nederlands geschreven … maar wees vrij om een vertaling te vragen als je benieuwd bent naar iets dat alleen in het Engels is geschreven! En heb jij een verhaal dat je wilt delen? Contact Marit via marit@innerbeautymag.com

Close