Close

Beauty gaat verder dan een mooi plaatje. Echte schoonheid zit vanbinnen. Die komt vanuit een bewustzijn om het milieu niet te beschadigen en niemand te willen uitsluiten, want we zijn tenslotte één. InnerBeauty Magazine gaat over verhalen van mensen & merken met een missie in de beautywereld. Verhalen die inspireren en een goed gevoel geven. InnerBeauty Magazine keert terug naar de essentie. Het raakt wat we allen gemeen hebben. Een verlangen om gelukkig te zijn, liefde te voelen. Een verlangen om onze echte schoonheid te onthullen.

In 2010 heeft Marit Heemskerk www.wiewathaar.nl opgericht, een review platform voor salons en beauty producten. Daarnaast schrijft ze voor beauty magazines. Ze is met InnerBeauty Magazine begonnen omdat ze gelooft dat schoonheid verder gaat dan de oppervlakte. Ze wilde juist die mensen een platform bieden, die een bijdrage leveren om de wereld mooier te maken. Ieder op hun eigen manier. InnerBeauty Magazine focust op natuurlijke producten die lief zijn voor het milieu, op mensen met een missie en op hoe je naar binnen kunt keren om daar innerlijke rust te vinden.

De verhalen zijn ingedeeld in 6 categorieën:

  1. Sustainable beauty – verhalen over producten & merken
  2. Beautiful people – interviews met inspirerende mensen
  3. Inner peace – verhalen over ruimte creëren en innerlijke rust
  4. Body & soul – verhalen over beauty salons & initiatieven met een missie
  5. Heart work -verhalen over je hart volgen in je werk
  6. Sharing – verhalen over goede doelen

Het online magazine komt in 2 talen; Nederlands en Engels. Niet alle verhalen zijn beschikbaar in beide talen, dat hangt af van de taal van de bron. We proberen de verhalen zoveel mogelijk in de originele taal te publiceren. Populaire verhalen worden wel vertaald en als jij denkt dat er een verhaal is dat we zouden moeten vertalen, laat het ons weten!

Of heb jij een verhaal dat je wilt delen? Stuur een mail naar Marit via marit@innerbeautymag.com

Close